Om mig

Jag föddes 1979 i Småland där jag också växte upp. Efter grundskola och gymnasium med inriktning på språk tog jag sväng genom musiklinje på folkhögskola, därefter ett år på komvux med naturvetenskapliga ämnen och vidare till universitet med studier i biologi. Examen tog jag ut 2006, det år som jag också gifte mig med min underbare make. 2008 blev jag mamma och 2010 flyttade familjen till en gård i Halland. Sommaren 2014 kom även dotterns lillebror till världen. Har sedan 2006 arbetat med frågor som rör natur och miljö på olika statliga myndigheter och trivs alldeles utmärkt med det.

När det gäller intressen är jag en så kallad allätare och jag växlar friskt mellan olika genrer. Här är ett urval: bakning, broderi, böcker (i mån av tid), smyckestillverkning, poesiskrivande, musik i alla dess former, natur, katter (alltid!), matlagning och ibland att helt enkelt bara glo in i väggen och fundera på saker och ting.

Jag gör gärna upp storslagna planer över projekt som jag vill ta mig för, men oftast faller de platt på grund av tidsbrist eller att orken tryter när väl tiden finns. ”I går kväll smidde jag tusen planer, men i morse gjorde jag som vanligt” lyder något kinesiskt ordspråk. Det stämmer väl in på mig.

Annars får jag väl erkänna att jag faktiskt inte riktigt vet vem jag är än. Och det är ju rätt spännande egentligen – att utforska sin person och sin själ under så lång tid som man har blivit tilldelad i detta liv. Ingenting är beständigt – utom förändringen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s